Logo
Patienterne

Det oplever patienterne

Malene Jeppesen:

"Jeg er rygopereret i 1995 pga. en scoliose. Pga. mine skævheder i ryggen har jeg tendens til at spænde hurtigt op i forskellige muskler, og jeg døjer derfor ind imellem med smerter i nakke, skulder og ryg.
Ved seneTENsbehandling opnår jeg en afspænding i kroppen, som jeg ikke har fundet ved andre behandlingsformer. Jeg får behandling ved Tina både ved akutte smerter og som forebyggende behandling for at holde spændinger nede. Dermed kan jeg leve et næsten smertefrit liv.
Jeg har gennem seneTENsbehandlingerne opnået en kropsbevidsthed, så jeg mærker, hvornår min krop har brug for at blive nulstillet i spændingsniveau. Jeg har fundet en behandlingsform, der på helt grundlæggende fysiologiske principper afspænder, skaber balance og velvære i mine muskler, så jeg kan være fri for smerter og ubehag trods min skæve ryg." udtaler Malene Jeppesen, Århus.

Claus Krogh:

"Jeg har dyrket løb i snart ti år - gennemført ti marathonløb og ét ultraløb på 70 km. Indtil sensommeren 2010 havde jeg været forskånet for skader. Efter ultraløbet i 2010 fik jeg store problemer med ryggen. I første omgang gjorde jeg ikke noget ved det og fortsatte med at løbe som normalt. I starten af efteråret fik jeg efterhånden så store smerter - både når jeg gik, når jeg løb, og når jeg sad ned. Efter to seneTENSbehandlinger mente Tina, at jeg skulle stoppe, for der var noget galt som skulle udredes, før hun ville gå i gang igen. Og ganske rigtigt. Jeg havde en prolaps mellem 4 og 5 lændehvirvel. Det er jeg nu i behandling for og forventer snart at være tilbage hos Tina, for der er ingen tvivl om, at den muskelafslappende behandling, som Tina giver, vil være gavnligt for mine rygproblemer." siger Claus Krogh, Mørke.

Tina Ottow-Holm Sygeplejerske / SeneTENsbehandler Søndersøvej 27, 8240 Risskov Tlf. 2512 0322 to@kropsfokus.dk