Logo

Hvad er SeneTENsbehandling?

SeneTENsbehandling er en meget effektiv behandlingsform, som forebygger, lindrer, behandler og i mange tilfælde helt afhjælper smerter og fejlbelastninger i såvel ryggen som kroppens øvrige led og muskler. Yderst i senevævet findes særlige sanseceller – seneTENe, som ved masserende tryk udløser en medfødt refleksmekanisme, der får tilhørende muskler til at slappe af. Den naturvidenskabelig velkendte og veldokumenterede viden om kroppens egen evne til at afspænde musklerne udnyttes og forstærkes i seneTENsbehandlingen til at genskabe balancen i kroppen igen.


Øget muskelspænding gennem længere tid…

• Nedsætter blodgennemstrømning i vævet, dvs. musklen ikke optager ilt og næring optimalt og heller ikke komme af med affaldsstoffer. Dette vil give smerter, nedsat heling/ restitution og styrke.
• Giver et konstant træk på senen, hvilket kan give irritation/inflammation i senen.
• Giver et uhensigtsmæssigt træk og slid på led, ledflader, rygsøjlens hvirvler, diskusskiver, knogler og nerver.


Succesen ved seneTENsbehandlingen opnås ved at have fokus på - og behandle hele mennesket.


Første behandling tager altid udgangspunkt i en grundig samtale/ udredning og undersøgelse, såldes at behandlingen kan tilrettelægges efter den enkeltes behov. Alle muskelgrupper i kroppen behandles og afspændes, idet vores muskler og led er gensidigt forbundet via sener og bindevæv – og derfor også fungerer som ét hele. Vi bør kunne bevæge kroppen smertefrit og ubesværet – det kan seneTENsbehandlingen hjælpe med.


Tina Ottow-Holm Sygeplejerske / SeneTENsbehandler Søndersøvej 27, 8240 Risskov Tlf. 2512 0322 to@kropsfokus.dk